Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο κύκλους. Ο κάθε κύκλος αποτελείται από 12 μαθήματα και η διάρκεια του κάθε μαθήματος είναι 45 λεπτά.Έναρξη νέων τμημάτων 25 Σεπτεμβρίου 2018!!


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 2310.422.885 & 2310.422.742.

2/3/11

μουσική προπαιδεία... τώρα και για μωράΟι επιστήμονες που μελετούν την ανάπτυξη του εγκεφάλου των βρεφών λένε ότι τα βρέφη μπορούν να αρχίσουν να αναπτύσσουν μουσική ευαισθησία από την ηλικία των τεσσάρων μηνών. 
     Όταν γεννιέται, ο εγκέφαλος του βρέφους είναι μία μάζα από νευρώνες. Το δυναμικό για την απόκτηση των σωματικών και πνευματικών δεξιοτήτων αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, καθώς νευρωτικές οδοί συνδέονται με διάφορες περιοχές του εγκεφάλου. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του βρέφους είναι καθοριστικά για το υπόλοιπο της ζωής του, δείχνοντας το βαθμό ικανότητας που θα έχει για απόκτηση γνώσεων. Κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων της ζωής του, τα νευρικά κύτταρα σχηματίζονται και συνδέονται με εκπληκτικούς ρυθμούς.
      Επιλέγοντας κάποιος μουσική για βρέφος, θα πρέπει κανείς να λάβει υπόψη του τη μουσική που άκουγε η μητέρα του όσο ήταν έγκυος, όπως επίσης και την αντίδραση του εμβρύου σε αυτή τη μουσική. Μουσική που είναι ήδη γνώριμη στο βρέφος, θα το βοηθήσει να αισθανθεί ασφαλές σε σένα τόσο καινούργιο περιβάλλον από αυτό που είχε συνηθίσει για 9 μήνες. Άλλωστε, αυτό που μπορεί να αναγνωρίσει το κάνει να νιώθει ασφαλές.
      Είναι κατάλληλη η ''κλασσική"  μουσική για τα βρέφη; Σίγουρα ναι! Μέσα απ' αυτήν να μάθουν να εκτιμούν την ομορφιά και τη φόρμα. Θα γοητευτούν από τους ήχους της και οι απαλές αρμονίες θα τα ηρεμούν.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου